Nijverheidsstraat 6
3371 XE Hardinxveld
☎ 0184-612278
☎ 06-27124024
Home » Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

Muilwijk Scheepsbetimmeringen BV is een vertrouwd adres voor al uw scheepsbetimmeringen. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het plaatsen en onderhouden van teakhouten dekken. Daarnaast verzorgen we alle overige scheepsbetimmeringen. Muilwijk’s scheepsbetimmeringen beschikt ook over een drijvend botenhuis naast de werkplaats. In ons botenhuis kunnen wij schepen ontvangen tot 15,5 meter lengte.

Door de jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan in de scheepsbetimmeringen zijn wij ook uw partner bij uitstek wat het produceren van maatwerkinterieurs betreft. Wij hebben al vele klanten mogen verblijden met exclusieve, op maat gemaakte meubels. Ook voor exclusieve winkelinterieurs bent u bij Muilwijk’s Scheepsbetimmeringen aan het juiste adres. .

Ons bedrijf bestaat sinds 1970 en inmiddels kunnen wij terugkijken op vele succesvolle projecten en tevreden klanten.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van het plaatsen en onderhouden van teakhouten dekken en scheepsbetimmeringen.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.